TRT Çocuk kanalında yayınlanan Maysa Ve Bulut isimli çizgi filmdeki görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Görüntülerde bir kişinin eşeğe cinsel istismarda bulunduğu görülüyor.
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision Şarkı Yarışması için “Sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen birini yayınlayamam!” diyeli 24 saat olmamışken, TRT Çocuk kanalında yayınlanan bir çizgi filmde bir eşeğin cinsel istismara uğradığı anlar yayınlanalı çok değil bir kaç saat oldu!
TRT Genel Müdürü "Sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen birini yayınlayamam!" diyeli 24 saat olmamışken, TRT Çocuk kanalında yayınlanan bir çizgi filmde bir eşeğin cinsel istismara uğradığı anlar yayınlanalı çok değil bir kaç saat oldu!https://t.co/zDh6ahbMCg pic.twitter.com/Y6aNqRc66W
— Müstehak (@GazeteMustehak) August 5, 2018
Kaynak: BirGün, Twitter