DünyadanHaberlerİlginizi Çekebilirİliginiz2Neler Oluyor Hayatta

Karantina boyunca evinde kalan sanatçı, boş zamanlarını evinin her yerini boyayarak geçiriyor

Covid-19 salgını nedeniyle dünyada neredeyse herkesin evlerine kapanıp kaldığı şu günlerde bazı insanlar boş vakitlerini birbirinden ilginç şekilde geçiriyor.

Fransız sanatçı Nathalie Lete boş zamanlarını evinin duvarlarına çiçek motifleri çizerek geçiriyor. 3 yıl önce Paris’ten yaklaşık bir saat uzaklıkta küçük bir köye yerleşen Nathalie, şimdiye kadar neredeyse evinin tamamını bir sanat eserine dönüştürdü.

Bored Panda ile yapılan röportajında eve taşındıkları ilk yıl tamamen beyaz bir evde yaşadıklarını, ancak daha sonra karantina nedeniyle tüm zamanını evin küçük detaylarını boyayarak geçirdiğini söylüyor.

Duvarları boyamak için tam iki ayını harcayan Lete, sadece duvarları boyamakla kalmayacağını gelecekte mobilyalarını, abajurlarını, fayanslarını, kilimleri ve minderlerini de boyamayı planladığını söylüyor.

Sanatçı, “Artık sevmediğim bir şey yapsam bile, acele etmeme yada stres olmama gerek yok, ertesi gün sadece üzerini boyayarak düzeltebilirim” diyor.

Sanatçı evlerinde benzer bir projeyi uygulamak isteyenlere ise bazı tavsiyelerde bulunuyor; “Mükemmeliyetçiliği unutarak başlayın. Eğer kendinizi çok yetenekli görmüyorsanız bile, basit çiçekler çizerek başlayın. En önemli şey bunu yapmaktan zevk almanıza izin vermektir.” diyor.

Daha fazla bilgi için sanatçının sosyal medya hesaplarını inceleeyebilirsiniz.
nathalie-lete.com | Facebook | Instagram  (h / t mymodernmet 


Bu içerik Demilked adlı siteden Gazete Müstehak tarafından çevrilmiştir.

Başa dön tuşu